Telefonie

Op het gebied van bedrijfscentrales is Telking een specialist. Wij leveren centrales van Panasonic, Siemens, Alcatel en Auerswald.

Tevens zijn wij zeer ervaren op het gebied van telefonie via internet, het zogenaamde Voice over IP. Ca. 95% van onze klanten maakt gebruik van deze vorm van telefoneren.

Wij begeleiden onze klanten bij de aanschaf of lease van een centrale o.a. met:
  • de aanvraag, verhuizing of portering van uw (isdn)lijnen
  • advies over de te gebruiken centrale
  • aanleg/advies van de infrastructuur
  • het programmeren en het aansluiten van de centrale
  • het leveren van randapparatuur zoals bijvoorbeeld telefoons, headsets, faxen etc. 
  • opleveren van het gehele traject, zodat u zonder problemen bereikbaar bent en uiteraard anderen kunt bereiken!

VoIP

Telking levert als provider haar eigen VoIP aansluitingen. Zo bent u er van verzekerd dat in geval van een storing, deze zo snel mogelijk wordt verholpen. In welk tracé er ook iets fout gaat, u heeft één aanspreekpunt. Zo verdoet u geen kostbare tijd met in de wacht staan of het bekende "van het kastje naar de muur" verhaal. Neem een kijkje op de VoIP pagina en verbaas uzelf over de gunstige tarieven.

GSM / Carkits

In ons inbouwstation zorgen onze telecom specialisten voor een perfecte inbouw van uw apparatuur in uw auto, truck of bedrijfswagen. De inbouw kan ook plaatsvinden op uw eigen lokatie!

Ons team heeft inmiddels in diverse automerken ingebouwd en weet hoe ze de inbouw moet aanpakken bij uw auto, truck of bedrijfswagen. Alles wordt netjes weggewerkt en wordt bovendien zorgvuldig getest. Daarnaast biedt Telking een goede service en onderhoud voor uw product. Wij ontvangen u en uw auto graag in ons inbouwstation!

Netwerk infrastructuur

Als we het over het netwerk hebben, gaat het al snel over de diensten die erop draaien. De netwerkinfrastructuur zelf blijft vaak onzichtbaar en wordt door gebruikers ervaren als vanzelfsprekend. En zo hoort het ook.

Maar net als bij gas, water en licht is ook bij ICT het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van een infrastructuur werk voor specialisten. Iedere omgeving heeft andere behoeften, wat zich vertaalt in andere voorkeuren voor hoe een netwerk moet worden opgebouwd. Een ziekenhuis stelt heel andere eisen aan de netwerkinfrastructuur dan een kantoor, bank, of winkel.

Wat is de meest bedrijfskritische applicatie en hoe lang mag die maximaal uit de lucht zijn? Welke bandbreedte is minimaal vereist en op langere termijn waarschijnlijk nodig? Breidt u misschien in de toekomst uit naar het naastgelegen kantoor of zelfs een extra locatie. Of u nu één of meerde vestigingen heeft, wij kunnen u adviseren hoe alle stukjes één geheel gaan vormen en dit voor u in uitvoer brengen.

Binnen het gebouw kunnen we het koper bekabelde netwerk verzorgen en als de afstanden groter worden, overstappen op glasvezel, laserverbindingen of satelliet. Zelfs als er een vestiging aan de andere kant van de wereld gekoppeld moet worden!

Camerabeveiliging

Of u nu een uitbreiding wenst op uw bestaande CCTV systeem of een hoogwaardig IP camerasysteem wenst, wij kunnen u hierover adviseren en de uitvoer realiseren. Van het aanleggen van de benodigde bekabeling tot de koppeling met uw netwerk en bijvoorbeeld mobiele telefoon.

De beelden worden veilig centraal opgeslagen en kunnen in een bekend mediabestandsformaat worden geëxporteerd naar bijvoorbeeld een usb stick, om aan opsporingsinstanties mee te kunnen geven. Wij vertellen u graag over alle mogelijkheden.

Satellietsystemen

Op het gebied van televisiebeeld vindt er momenteel een verschuiving van ontvangst
plaats. Zoals ook bij de internettechnologie wordt de vertrouwde kabel massaal ingewisseld voor een sneller kwalitatief beter product. Bij de televisiebeeldontvangst is er een toenemende belangstelling voor het satellietbeeld. Helemaal met de komst van HD. Niet alleen de betere kwaliteit van het beeld ten opzichte van de kabel en helemaal Digitenne is een groot voordeel, ook de keuze uit honderden extra zenders en de lage maandlasten maken het aanschaffen van schotel met satelliet aantrekkelijk voor menig televisiekijker.

Ook op het gebied van internet is de schotel tegenwoordig een betaalbaar alternatief. Of u nu op een plek zit waar geen adsl of kabelinternet te krijgen is, op een prachtige locatie ergens hoog in de alpen of internet nodig hebt in uw bus, vrachtwagen of camper, via de satelliet is het te realiseren!
  • Panasonic
  • Siemens
  • Panduit
  • Webvanced