Camera toezicht

Dat vrouwe justitia blind is weten we allemaal. Dat wil echter niet zeggen dat wij onze ogen moeten sluiten voor de dingen die kunnen gebeuren. Helaas heeft u ook maar twee ogen en die zitten ook nog aan de voorkant van uw hoofd en helaas moet u ze ook nog af en toe sluiten om te slapen. Camera's worden steeds meer gebruikt om plaatsen en tijden vast te leggen waar u net niet bent. Elke camera genereert individuele meldingen op het moment dat er in het zichtveld van de camera beweging wordt gedetecteerd. De camerabeelden worden op de harde schijf van de recorder opgeslagen. Tevens is het mogelijk op afstand met een computer of uw mobiele telefoon live beelden of opgenomen beelden te bekijken. Dit is uiteraard alleen mogelijk voor geautoriseerde personen binnen uw organisatie. Het is dus onmogelijk dat niet geautoriseerde personen zich toegang kunnen verschaffen tot uw beveiligingssysteem. De camera's worden strategisch geplaatst en zijn in staat personen te volgen welke zich in of op het te bewaken object bevinden.

Waarom HD?

U heeft zich vast wel eens afgevraagd hoe het toch mogelijk is enige herkenning te verkrijgen uit de beelden welke regelmatig op diverse opsporings programma's op tv te zien zijn. Deze beelden zijn meestal van uitermate slechte kwaliteit.
Meestal zijn deze beelden afkomstig van camera's gestoeld op de oude "coax" techniek. Het nadeel hiervan is dat de maximale resolutie de PAL resolutie is namelijk 720x576 pixels. De beelden van megapixelcamera's lopen door tot 2592x1944 pixels. In deze beelden zijn dus veel meer, belangrijke, details te zien.

Overtuig uzelf !

Bekijk de Stardot demo filmpjes.  Hier vind u diverse demo filmpjes. Als u op het beeld zelf de rechtermuisknop aanklikt kunt u het beeld op volledig scherm zetten.

  • Panasonic
  • Siemens
  • Panduit
  • Webvanced